Teknologia

Laadukas manuaalinen mallintaminen

Mallinnamme rakennukset ja kadut manuaalisesti oikeiden mittojen, piirustusten ja kuvien pohjalta. Tämän vuoksi laatumme on erittäin korkea verrattuna olemassa oleviin karttapalveluihin, jotka on yleensä toteutettu ilmasta otettujen kuvien pohjalta. Helsinki2020-mallissa käyttäjä pääsee kulkemaan katutasossa sekä sisällä mallinnetuissa rakennuksissa.

Unreal Engine -pelimoottori ja oma koodikanta

Hyödynnämme Unreal Engine -pelimoottoria, joka on tämän hetken suosituin pelimoottori vaativiin ja laajoihin skenaariohin. Pelimoottorin natiiviominaisuuksien lisäksi ohjelmoimme itse toimintoja sekä yhdistämme niitä erilaisiin datalähteisiin. Olemme luoneet pelimoottorin päälle oman teknologian, joka mahdollistaa mallien tarkastelun eri päätelaitteilla sekä visualisoi kolmansien osapuolien tuottamaa informaatiota.

Tietokanta

Oma custom-tietokanta visualisoi informaatiota suhteutettuna paikkatietoon, kohteeseen ja aikajanaan. Tämä mahdollistaa erilaisten ja eri tarpeisiin soveltuvan informaation esittämisen digitaalisen Helsingin yllä. Tietokantaan voi tuoda reaaliaikaista tietoa olemassa olevista lähteistä ja säilöä sitä.

Päätelaitteet

Helsinki2020-malli toimii tällä hetkellä nettiselaimessa tai reaaliaikaisesti mobiililaitteella sekä HTC Vive -virtuaalitodellisuuslaitteistossa. Haluamme luoda parhaan mahdollisen kokemuksen eri päätelaitteille. Se tarkoittaa, että esimerkiksi web-materiaali esigeneroidaan, jotta visuaalinen huippulaatu säilyy.

Helsingin alueet mallissa

Olemme mallintaneet koko Helsingin rakennuskannan Etu-Töölöstä etelään. Tätä on mahdollista hyödyntää web-selaimella toimivassa versioissa asiakkaiden sovelluksissa välittömästi. Tämän lisäksi ydinkeskusta on optimoitu käytettäväksi VR-laseilla tai mobiililaitteilla.

Helsinki2020-kaupunginosat

Toistaiseksi olemme mallintaneet seuraavat kaupunginosat:

Kluuvi, Kamppi, Ruoholahti, Kaartinkaupunki, Punavuori, Kruununhaka, Etu-Töölö, Katajanokka, Jätkäsaari, Länsisatama, Eira, Ullanlinna, Merisatama

Kiinnostuitko?

Jos haluat kuulla lisää, jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.